Шукати в цьому блозі

понеділок, 7 березня 2016 р.

Зі святом Весни ДОРОГІ КОЛЕГИ !!!



 Дорогі колеги та подруги! Вітаємо Вас зі святом весни і молодості. Бажаємо Вам бути завжди юними, красивими, ніжними та чуйними. І не лише у цей святковий день. Прийміть сердечні вітання з нагоди чудового весняного свята - 8 Березня! 


Все найсвітліше, що є у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з Жінкою – берегинею роду людського.
Бажаємо  Вам міцного здоров'я, великого жіночого щастя, добра, любові. Нехай у Вашому домі будуть спокій та добробут, а Ваші серця будуть зігріті теплом та повагою рідних і близьких.


                                             Зі святом Весни, Вас!           

Зі святом, рідні, кохані, шановні, прекрасні. Нехай весна живе у вашому серці. Щодня, за будь-якої погоди та при будь-якому настрої. А настрій - нехай вам забезпечують ті, хто поряд, хто любить вас і кого любите ви.

Віки і тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю та красою. І тільки завдяки вашій життєвій силі, насназі та довготерпінню з віку у вік продовжується рід людський на землі. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас до останнього подиху. І якщо краса порятує світ, то це буде ваша краса. 
У цей святковий день бажаємо всім жінкам міцного здоровя, довічного щастя, шаленого кохання та постійного добробуту. І нехай виконуються найзавітніші мрії.
Нехай кожен ваш день буде сонячним і радісним, нехай довкола вас панують любов і гармонія, а на вашу честь розквітають квіти й звучить музика. Будьте завжди усміхнені, сповнені надій та оптимізму.
Бажаємо Вам щастя й вдачі, здійснення всіх мрій та бажань. Хай у Ваших оселях завжди панують мир, злагода.

Зі святом весни вітаємо,
Щастя й успіхів бажаємо,
Вдачі, здоров'я, тепла,
Нехай всі незгоди згорають до тла,
Щоб тільки добро у житті велося,
Хай збудеться все,
Що ще не збулося!

Мудреці кажуть: "Царство жінки – це царство ніжності, тонкості і терпіння".
Свято 8 Березня є символом усього найкращого, що є у нас в житті – сердечності, доброти, кохання, радості і тепла.  Жіночий талант – віддавати себе, свої найкращі якості близьким людям.

Від усієї душі бажаємо Вам здійснення усіх життєвих планів, надій і мрій! Нехай кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним, дарує радість творчого натхнення, приємні несподіванки і душевний комфорт!

Кожна жінка це неповторна - квітка в саду життя. Троянди і орхідеї, конвалії і волошки, лілеї і ромашки. Яка краса, який аромат!!!

.
В цей день св'ятковий
Бажаємо  вам
Всміхатись так,
Щоб сонце радісно всміхалось
щоб квіти голови схиляли
щоб усі вічливо вітались
щоб на роботі вам усе вдавалося
щоб мир і злагода були в сім'ї !!!








Немає коментарів:

Дописати коментар