Шукати в цьому блозі

вівторок, 18 лютого 2014 р.

Корисно та цікаво дізнатись….



КОРИСНО      та  цікаво дізнатись….

   Ви прийняли рішення скинути вагу, але через пару днів після того, як сіли на дієту, тяга до схуднення слабшає. Тоді Ви робите невеликий виняток у вигляді улюбленої цукерки, шоколадного тортика, гамбургера, а потім вирішуєте перенести початок дієти на пару днів. За статистичними даними, лише 20% з тих, хто скидає вагу, проходять повний курс дієти.

Але щоб позбутися зайвих кілограмів зовсім не обов'язково сидіти на дієті або виснажливої ​​голодувати. Народні засоби для зменшення апетиту - потрібні вам методи.
Необхідно правильно харчуватися і не зрадити. Одна з головних задач для тих, хто хоче скинути вагу - це стежити за апетитом. Якщо вам складно контролювати свій апетит, вам важко втриматися перед ароматним зефіром, є багато способів, як зменшити ваш апетит:
1. До прийому їжі необхідно випити склянку негазованої води або соку. Місце у шлунку буде займати рідина, і Ви з'їсте менше. Це простий і ефективний метод. Лікарі не рекомендують пити рідину після їжі, вона буде розбавляти шлунковий сік і їжа тоді погано засвоюватися. А стакан рідини до їжі трохи заглушає голод і сприяє травленню.
2. Потрібно їсти супчики, приготовані на основі овочевого або м'ясного бульйону, з мінімальною кількістю жиру. У таких супах мало калорій, і швидко вгамовується голод.
3. Використовуйте тільки сіль і перець, але не пряні спеції, які підвищують виділення кислотність і загострюють голод.
4. Якщо хочеться, є, то з'їжте краще солоденький фрукт, яблуко, банан. Або скибочка чорного шоколаду. Солодке зменшить апетит і підвищить вміст глюкози в крові. Через це, дієтологи дозволяють, є трохи солодкого до обіду.
5. 80% добового об'єму їжі потрапляє на сніданок та обід. Необхідно в раціон додати проростки пшениці. У ній багато вітамінів групи В і клітковини, мінімізується затримка рідини, і не відкладається жир. Злакові довго засвоюються в шлунку, і Ви не скоро відчуєте голод.
6. У щоденний раціон додайте горох, сою, квасолю. Боби швидко наситять ваш організм і поліпшать травлення.
7. Також, необхідно відмовитися від алкогольних напоїв, вони, як і приправи загострюють голод.
8. Потрібно їсти повільно, їжу добре пережовувати. Вставати з-за столу потрібно з відчуттям легкого голоду. Тому що мозок дає сигнал про насичення шлунку через 20 хвилин після початку трапези, а за цей час можна сісти не дуже багато.
9. Після прийому їжі не укладайтеся на диван, а йдіть на прогулянку. Це сприяє хорошому засвоєнню їжі і спалюванню жирів. Перед їжею краще не гуляти, так як це навпаки загострить апетит.
10. Перед сном можна випити склянку теплого молока з медом. Це допоможе швидко заснути.
11. Коли їсте, не робіть нічого іншого. Не читайте газету, не дивіться кіно. Ваш мозок буде зайнятий в іншому процесі і не зможе контролювати процес насичення. Вчені довели, що перегляд серіалів в 2 рази збільшує кількість з'їденої їжі.
12. Не потрібно їсти продукти, в яких містяться одночасно жири та цукор. Це печиво, торти, цукерки, тістечка.
13. Увечері з'їжте невелику кількість вареного, дієтичного м'яса, в ньому є амінокислоти. Вони активізують роботу гормонів, і спалюють жири.
14. На ніч необхідно випити 200 грам нежирного молока, так Ви подолаєте почуття голоду. А амінокислоти молока будуть сприяти активному розщепленню жирів.
15. Запах ванілі, лайма, перцевої м'яти, яблук здатний знизити ваш апетит. У головному мозку центри голоду і нюху розташовані поруч. Через це, запах може на невеликий час перебити голод.
16. Не можна їсти в стоячому положенні.
17. Їжу необхідно покласти в маленьку тарілку, тоді порція буде виглядати набагато більше, і Ви подумаєте, що їсте як зазвичай. Цей психологічний обман також може посилити і колір тарілки. Наприклад, блакитний зменшить і заспокоїть апетит, а ось яскраві кольори, навпаки його стимулюю. Допоможуть також ефективне застосування народних засобів для зменшення апетиту.
18. Всі салати потрібно заправляти рослинними жирами. Якщо не можете відмовитися від сметани або майонезу, то замініть їх знежиреним кефіром.
19. Забудьте про каву. Воно посилює апетит, шкідливо для нирок і серця.
20. Якщо ви багато їсте, то краще прийом їжі розділити на 5, 6 разів на добу. Їжа повинна містять мало калорій, а порція бути невеликою.
21. Якщо в проміжку між основними прийомами їжі Ви відчули голод, можна з'їсти шматочок чорного хліба. У ньому багато клітковини, і вона на якийсь час займе місце в шлунку.
22. Потрібно вживати менше простих вуглеводів (солодкого, мучного, макаронів). Вони швидко розщеплюються, але негативно впливають на організм, тому що різко зростає вміст цукру в крові. Через велику калорійність Ви купуєте 300-400 кілокалорій, а через півгодини знову відчуєте голод.
23. Для перекусу можна взяти несолодкий йогурт. Це може бути кефір, ряжанка, кисляк. Також можна з'їсти шматочок сиру, варене яйце, яблуко і випити зелений чай.
24. У магазин треба йти ситими. Щоб не купити багато зайвого, а тільки те, що потрібно.
25. Якщо перед сном вам захочеться поїсти, почистіть зуби. Психологічно Ви налаштовані на те, що після чищення зубів не їдять.
26. Зробіть стоячи 10-15 глибоких і повільних вдихів.
27. Відчуття голоду може притупити масаж. Тому пару хвилин масажуємо вказівним пальцем ділянку між носом і губою.
Застосування народних засобів для зменшення апетиту
1. Відвар з свіжозірваними петрушки чудово впливає на травлення і знижує апетит. Для цього потрібно взяти 1, 2 чайні ложки подрібненої петрушки, залити окропом і варити 20 хвилин на водяній бані. Пити цей відвар необхідно по пів склянки, за півгодини до їжі.
2. Взяти 10гр. Перетертих кукурудзяних рилець, залити холодною водою, довести до кипіння, і на слабкому вогні варити 15 хвилин.
Застосування народних засобів для зменшення апетиту сприяє не тільки гарному самопочуттю в надалі, а й красивої фігури.

неділю, 16 лютого 2014 р.

Корисно та цікаво


11 ЕЖЕДНЕВНЫХ ДЕЛ, КОТОРЫЕ ПОМОГУТ СТАТЬ УСПЕШНОЙ...

Чтобы достичь успеха, чтобы заполучить желаемое в жизни, сидеть на месте точно нельзя. Каждый день надо трудиться и что-то делать в этом направлении. Представляем список ежедневных дел, который помогут стать успешнее. Просто не забывай это делать каждый день.

1. По утрам улыбайся себе перед зеркалом и хотя бы 5 встречным по дороге на работу. 2. Благодари Бога, высшие силы или высший разум (в зависимости от того, во что ты веришь) за то, что у тебя есть. 3. Будь наблюдательной: все, что происходит вокруг, дает тебе новый опыт и идеи. 4. Береги свои идеи и записывай их, даже самые незначительные. Все может пригодиться. 5. Удели самосовершенствованию хотя бы полчаса в день: почитай книгу, журнал, зайди на сайт, посвященный твоей профессии. 6. Учи каждый день 1-2 новых слова из толкового словаря. Интересуйся значением слов, которые тебе не понятны, и запоминай эту информацию. Это обогащает интеллектуально. 7. Разучивай ежедневно 2-3 иностранных слова. Возьми себе за правило ежедневно изучать несколько слов из, например, английского языка, или любого другого иностранного. 8. Каждый день делай что-то новое. Например, пройдись домой по той улице, где раньше не бывала. Или купи что-то, что никогда не покупала. Эти маленькие новшества тренируют и развивают. 9. Анализируй события, которые произошли за день. И учись делать выводы. 10. Удели несколько минут на то, чтобы посмеяться. Это могут быть анекдоты, мотиваторы, остроумные цитаты знаменитых людей. 11. Следи за своим здоровьем и питанием: пей необходимое количество жидкости, ешь свежие овощи и фрукты, спи не менее 8 часов, занимайся спортом. Все это не только сделает тебя здоровее, но и поможет достичь глобального успеха.